CLW Lockdown


OPGELET!

Maatregelen duren nu tot en met 19 april.

Dit wil zeggen dat dezelfde maatregelen blijven gelden tot en met 19 april. Dit is tot en met de paasvakantie. Wat er na de vakantie zal gebeuren is nog niet duidelijk, maar we houden jullie uiteraard op de hoogte!


Welkom op de Lockdown pagina van het Centrum Leren en Werken VTI Brugge. Op deze pagina vinden jullie oefeningen die jullie kunnen maken tijdens de periode van de Lockdown. Deze oefeningen zijn niet verplicht, maar geeft aan jullie de mogelijkheid om doelstellingen in te oefenen.

Op deze pagina vinden jullie verschillende opdrachten, bundels, informatie over Corona en tips om deze lockdown door te komen zonder zot te worden.
DEZE OPDRACHTEN ZIJN NIET VERPLICHT! 
Lees verder onder de afbeelding.


Je vindt telkens een link naar een opdracht, deze zullen in de loop van de lockdown ook worden aangevuld.

Deze opdracht kan je:

  • Downloaden en bewerken: alle opdrachten zullen we in PDF uploaden. Dit wil zeggen dat je deze kan downloaden op je computer. Om deze te bewerken zal je de opdracht moeten omzetten in WORD. Om dit te doen vind je onderaan een makkelijke link. Als je die gemaakt hebt mail je deze naar je leerkracht, de mailadressen vinden jullie bij 'contact'.
  • Downloaden en printen: Dit wil zeggen dat je de oefeningen op papier gaat maken en nadien aan je leerkracht gaat geven. Mail hiervoor ook naar je leerkracht en maak goede afspraken.
  • Overschrijven op papier: Als je niet op je computer kan werken of kan printen, dan gaan we old-school. Neem pen en papier en schrijf de opdrachten over. Mail hiervoor naar je leerkracht en maak goede afspraken.

Voor dringende vragen bel naar +32471205513 of +3250343373